Venteliste

- Mere tid til det vigtige

Kumba er udviklet til dig som gerne vil spare tid


Kumba er et ventelistesystem, som er udviklet til private og selvejende institutioner. Kumba er skabt til, at du som leder kan bevare overblikket over dine børn i institutionen, og børnene på din venteliste. Erfaringen har vist, at du som leder kan spare 1-2 dages administrativt arbejde om måneden. Det betyder mere tid til børn og personale. 

Samtidig har vi presset prisen i bund, fordi vi har en ambition om, at pengene i institutionen skal bruges på børnene og ikke IT-systemer.

Med ventelisten får du et overblik over, hvilke børn der starter og stopper i din institution. Forældrene skriver sig selv op, og så kommer de automatisk ind i dit system. På den måde har du samlet din venteliste i et system, og slipper for uoverskuelige excelark, papirlapper mm.

Slip for at sende børnelister hver måned

Vi har sørget for, at Kumba giver dig rapporter over, hvor mange børn du har i institutionen og på ventelisten, et år frem. Det betyder, at du ikke bare har et her og nu billede, men at du har et overblik frem i tiden, og dermed bedre kan planlægge fremadrettet.

 Derudover har vi indgået samarbejder med flere forskellige administratorer.  Det betyder at din administrator* har adgang til din børneliste i Kumba, og at du derfor slipper for at sende den en gang om måneden.  Kumba sender også børnelister en gang om måneden til de kommuner, hvorfra du har børn. Det betyder, at du slipper for en masse administrativt bøvl hver måned.

* Dette gælder for alle institutioner der er medlem af LDD, Børneringen eller FOBU

Du bestemmer stadig selv over din venteliste

Med Kumba skriver forældrene sig selv op på din venteliste, uden at du skal gøre noget, før du vil tilbyde dem en plads. Du bestemmer, hvem der starter i din institution, og systemet tilpasser sig de indmeldelsesregler, der er i din institution. Du kan derfor let tage højde for søskendefordel mm.

Og så har vi markedets nok billigste intranet

Kumba er ikke kun en venteliste, det er også et intranet. Med Kumba Intra får du adgang til at kunne starte samtaler med dine forældre, både en til en, hele stuer eller hele institutionen. Det samme vil dine medarbejdere. Desuden har vi tilføjet et check-in system til Intranettet, så du har det hele samlet et sted.

Med Kumba Intra får du:
  • Visning af billeder fra jeres aktivitetsdage
  • Invitation til begivenheder i institutionen
  • Uploadning af årshjul
  • Chatfunktion med forældre
  • Ferieregistrering
  • Check ind/ud

Er du interesseret i at høre mere, står vi altid klar til at give en grundig gennemgang af vores system. Alt du skal gøre, er at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hør mere om Kumba