APV

Incidunt et vero consequatur laboriosam asperiores tenetur nihil saepe

En APV undersøger både det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø, både for at sikre et godt arbejdsmiljø, men også for at forebygge eventuelle ulykker eller et giftigt arbejdsmiljø.

 

Selve APV’en bidrager med fundamentet til at du i samarbejde med dine medarbejdere, kan formulere konkrete handlingsplaner, hvilket hjælper til at forbedre arbejdsmiljøet i hele virksomheden. Det er lovpligtigt at følge op på resultaterne fra APV’en, men der medfølger en anden gratis bonus: medarbejdere der føler sig hørt og involveret, og du får de relevante problemstillinger for netop din institution at se. Samtidig viser du også forældrene at du tager hånd om de medarbejdere der skal passe på deres børn.

 

Samarbejdet mellem ledelse og medarbejdere vil langt hen ad vejen medføre en højere trivsel og arbejdsglæde, hvilket kan resultere i et lavere sygefravær. Udskiftningen af medarbejdere vil falde, fordi du får glade og tilfredse medarbejdere, der gerne vil blive i netop din institution. Når fastholdelsesprocenten stiger og sygefraværet falder, vil du hurtigt kunne se resultatet på bundlinjen, samtidig vil du få børn der ikke oplever skift af voksne i hverdagen, og tilfredse forældre deres møder de samme pædagoger hver dag.

 

Vi aftaler en dato for udsendelse af vores APV-spørgeskema henvendt til personalet i institutioner, perioden for besvarelsen og om der skal udsendes rykkere undervejs. Du skal bare informere medarbejderne om at der kommer en e-mail med et link fra Vangsaa A/S.


Pris

Vi udarbejder rapporten, og tager gerne et onlinemøde med dig om resultatet. Rapporten får du selvfølgelig også, og så er I klar til at arbejde med de udfordringer der måske er.

Prisen er 3000 ,- ex. Moms, inkluderet en rapport. Undersøgelsen kan splittes i flere rapporter, hvis du f.eks. har flere stuer. Dette koster 500,- ex. Moms pr. ekstra rapport.