Kumba Intra -for forældre

Kommuniker let med din institution i hverdagen

Vores intra har tre grundlæggende moduler: Nyheder, Kalender og Chat. Ud fra disse tre er det tanken, at du som forældre kan have din daglige kommunikation med institutionen, og kan følge med i, hvad der har været af aktiviteter for dit barn. På den måde har du inspiration, når du skal tale med dit barn om dets dag. Derudover har vi designet et check ind/ud-system, som registrerer, hvornår børnene er tilstede i institutionen.

Nyheder

I Nyheder har du mulighed for at se billeder og tekster om dit barns dag. Det sker i et aflukket forum, hvor der kun er adgang for forældre og personale. Det er personalet som vælger, hvor meget du som forældre skal kunne se. Derfor kan de sørge for, at du kun ser opslag der er relevante for dig og dit barn.

Kalender

I Kalender kan du se kommende aktiviteter i institutionen.  Det er også muligt at kunne tilmelde sig arrangementer i kalenderen, såfremt institutionen ønsker et svar fra dig som forældre.

Chat

I Chatten har personalet mulighed for at skrive med dig som forældre, så du kan give beskeder om dit barn, eller modtage information, som personalet mener, du skal have omkring dit barn. Du har også mulighed for at skrive privat til andre forældre, hvis du fx ønsker at lave en legeaftale.

Chek ind/ud (kommer snart)

Med check ind/ud kan du let tjekke dit barn ind eller ud af institutionen. Du har samtidig mulighed for at meddele, hvornår dit barn går hjem, og hvem der kommer og henter. 

Meld ferie og sygdom (kommer snart)

Institutionen har desuden mulighed for at bede dig om at registrere, hvornår du holder fri med dit barn. Du har desuden mulighed for altid uopfordret at melde ind, hvornår du holder fri med dit barn. Desuden er det her, du fortæller institutionen, at dit barn ikke kommer i dag pga. sygdom.